Projecte educatiu

Un NOU concepte d'APRENENTATGE: maximitzar el potencial de cada nen i cada nena.  Seguim el Currículum Britànic amb immersió total en anglès en el Centre i amb estimulació primerenca. 

 
COLEGIO-ingles-en-Barcelona.jpg

Està demostrat que el multilingüisme afavoreix les connexions neuronals des dels primers mesos d'edat. St. Patrick’s treballem amb una pedagogia innovadora i multilingüe i un enfocament multidisciplinari basat en els millors programes en el nivell internacional per oferir els nens i les nenes una base integral de creixement. Som un col·legi amb preescolar en anglès en un lloc privilegiat de Barcelona.

 
DSC_0245.JPG

Els avantatges del multilingüisme

Més enllà de poder entendre i comunicar-se en anglès, està demostrat que el multilingüisme és immensament beneficiós per al desenvolupament de cada nen i cada nena.

Avantatges cognitius, com ara una millor atenció selectiva; una habilitat més gran en el canvi de tasques; una capacitat de control més gran sobre el comportament propi; i millors resultats en exercicis d'estratègia i classificació o de matemàtiques són alguns dels aspectes positius del multilingüisme més enllà de poder entendre i comunicar-se en anglès.

empatía-guarderia-ingles.jpg

Estimulació primerenca

Durant les primeres etapes del seu desenvolupament, el nostre cervell experimenta un procés que els científics anomenen “poda neuronal”. Les enormes capacitats naturals amb que naixem es formen i modelen, es dilaten o limiten mitjançant un procés de constant interacció entre els processos biològics interns i les nostres veritables experiències en el món. Per què posar límits als nostres fills?