IMG_7207.JPG

L’objectiu

St. Patrick’s International School treballa per formar aprenents intel·lectualment segurs de si mateixos tot ajudant-los a crear-se grans expectatives de futur que s’acaben definint gràcies al nostre enfocament personalitzat de l’aprenentatge.

DSC_0188.JPG

Estimulació primerenca

Estimulem els alumnes perquè generin tantes connexions neuronals como sigui possible. El nostre objectiu és que tinguin èxit en la seva vida acadèmica i personal tenint en compte les seves aptituds i personalitat.

Preparem els alumnes perquè siguin multilingües i se sentin còmodes parlant en anglès, castellà, català, així com amb altres llengües que oferim a l’escola.

Eduquem els nens i nenes a través de la creativitat i la innovació, oferint un ensenyament de gran qualitat.

IMG_7139.JPG

British Currículum

Ens assegurem que els nostres alumnes compleixin amb el British Curriculum i treballem desenvolupant els seus coneixements, comprensió, habilitats i competències, trets essencials per triomfar en un món i una societat en constant canvi. El nostre objectiu és el d’ajudar els alumnes a ser creatius, curiosos i que col·laborin entre ells.

A través del valors de la nostra escola estimulem els nostres alumnes perquè es converteixin en pensadors independents i creatius i perquè aprenguin a treballar individualment i en grup de forma efectiva.

També els motivem a ser respectuosos amb ells mateixos, amb els altres i amb el medi ambient, assumint la responsabilitat de les seves pròpies accions i donant-los totes les eines per tal que prenguin decisions adequades per ells.

DSC_0145.JPG

Desenvolupament personal, social i emocional

Preparem els nostres alumnes perquè siguin capaços d’entendre el seu potencial individual i perquè se sentin orgullosos de treballar contínuament amb l’objectiu de tenir èxit. En un futur això els permetrà adaptar-se a la perfecció a les seves comunitats globals i millorar les seves relacions en les comunitats locals mitjançant un enfocament positiu i efectiu.

Ajudarem els alumnes a desenvolupar-se personal, social i emocionalment oferint-los enriquidores oportunitats tant dins com fora l’aula que els ajudin a ser crítics, competents i a ser capaços de resoldre problemes per ells mateixos.

St. Patrick’s International School cuida els alumnes i les famílies. Pensem que l’educació que els nens i nenes reben a l’escola ha d’anar de la mà de les famílies i que junts aconseguirem l’èxit individual.