gemma_foto.jpg

“Un gran somni es pot fer realitat!”

Dedicació, il·lusió, exigència i esforç són paraules que descriuen St. Patrick’s International School. Ara fa cinc anys vaig voler que el meu somni es fes realitat i junts hem construït una escola que omple un buit a Barcelona, oferint immersió total en anglès i creient en el potencial i la personalització real de cada nen i nena a un preu més assequible. Som una escola oberta al món, als programes i tècniques d’aprenentatge internacionals.

Cinc anys d’esforç i total dedicació s’han traduït en el St. Patrick International School que veiem avui en dia. Realitzem activitats com ioga, xinès, cuina, dansa, impartim mindfulness i apliquem el mètode Montessori i programes de lectoescriptura i música setmanalment, fomentant així totes les àrees d’aprenentatge.

Ajudar els nens i nenes sempre ha estat la meva vocació i la meva passió. Dia a dia em fa immensament feliç treballar i veure com els nens es desenvolupen amb excel.lència.

Gràcies a tots als que heu fet possible aquest somni i als que heu confiat en mi des del primer dia.

Gemma Izquierdo, Directora i fundadora de St. Patrick’s International School

 
IMG_7139.JPG

L’escola multilingüe per excel·lència

Treballem dia a dia per convertir-nos en l’escola multilingüe de referència a Barcelona al ser accessibles, inclusius, multidisciplinaris, amb una immersió total en anglès i oferint els millors programes internacionals amb l’objectiu de millorar les habilitats de cada nen i nena i crear el major número de connexions sinàptiques possibles.

St. Patrick’s és la resposta a la necessitat d’innovar en el camp de l’educació en aplicar a l’escola els valors d’empatia, creativitat, descobriment, diversitat, iniciativa i motivació per aprendre.