Mètodes que potencien habilitats

 

Treballem per desenvolupar les capacitats cognitives, com ara les cinestèsiques, lingüístiques, matemàtiques, musicals, interpersonals, intrapersonals, visuals i naturalistes.

 
 
    

 

 

Jolly Phonics

Introduïm els nens i les nenes a la lectura mitjançant aquest divertit programa de fonemes i lletres de l'alfabet. Aquest mètode britànic ensenya els fonemes mitjançant amenes cançons amb mímica que els alumnes aprenen fàcilment.


Bits d'intel·ligència

 

De vocabularis, culturals i de matemàtiques, ajuden els nens i les nenes a desenvolupar la memòria i les seves habilitats lingüístiques i de relació.


Music Together

És un programa de música americà que presenta una sèrie de conceptes musicals per desenvolupar-los amb els nens i les nenes de manera lúdica i divertida fent servir diferents instruments.


Montessori

 

Musicograma

 

El mètode montessori motiva i desenvolupa la curiositat dels infants mitjançant activitats sensorials i d'experimentació de prelectura i matemàtiques. Potència la creativitat i el pensament.


És l'escolta activa de música clàssica de Mozart i Vivaldi amb suport visual.


Tomatis Method

Treballem amb el reconegut mètode francès Tomatis. Aquest mètode millora la concentració, l'atenció, la comunicació, el comportament dels alumnes, facilita l'aprenentatge de les llengües i pal·lia en cas de dificultats d'aprenentatge.


Mètode Suzuki

Ajudem a desenvolupar el talent de cadascú mitjançant la creativitat, la concentració, la memòria, la coordinació motriu, l'autoestima i la interacció del treball en equip, harmonitzant cos, ment i esperit a través de la música.


Xinès

Els nens i les nenes estan exposats a dues sessions de xinès setmanalment. El xinès és una llengua amb uns sons que ajuden a desenvolupar el sistema vestibular i determinades àrees del cervell, perquè és totalment diferent a les llengües germàniques i romàniques a les quals els infants estan exposats habitualment. 


Altres activitats setmanals

Psicomotricitat diària, cuina, ioga, mindfulness, natació, robòtica, jocs de lògica i trencaclosques, expressió plàstica i lingüística i sessions de matemàtiques i ciències completen el nostre Projecte educatiu.

 

¡Benvinguts a aquest nou concepte d'aprenentatge!