Achieving Excellence Together

 

Awake minds, great thinkers

Descobreix St. Patrick’s International School, la nova escola internacional amb immersió total en l'anglès i estimulació primerenca d'educació infantil i primària de Barcelona. 

St. Patrick’s creiem en la immersió total en anglès, per maximitzar el potencial dels seus fills i convertir-los en multilingües des d'una edat molt primerenca.

FILOSOFIA PROJECTE LA NOSTRA ESCOLA TARIFES ADMISSIONS CONTACTE

 
 
 
DSC_0312.JPG

Una nova manera d'aprendre

A la nostra escola creiem en el potencial natural del nen a través de l'estimulació primerenca. El cervell presenta el nivell màxim de flexibilitat entre els 0 i els 6 anys d'edat. Per això, a St. Patrick’s International School estimulem les nenes i els nens per generar les màximes connexions neuronals i que això es converteixi en la base de l'èxit de la seva educació futura.

 
 
DSC_0429.JPG

Music Together

Ensenyem Music Together és el millor Programa Americà Musical d'educació primerenca per a la infància. Treballa el cant, el moviment, el ritme, l'escolta i l'exploració d'instruments musicals.

 
DSC_0470.JPG

Intelligent Bits

Ensenyem els nens i les nenes des de molt petits a reconèixer i memoritzar imatges importants de la nostra història i del nostre món. A través d'un aprenentatge molt visual i simple, els infants creixen sabent identificar grans pintors, músics, personatges il·lustres, llocs emblemàtics, obres d'art i paraules bàsiques de lectura en anglès.

 
DSC_0385.JPG

Ioga i Mindfulness

El ioga ofereix multitud de beneficis per als nens i les nenes i per això el considerem una gran experiència educativa que treballa valors com la confiança, la flexibilitat, la coordinació, el treball en grup, el sentit de l'humor, l'autoestima, la concentració i el coneixement del propi cos. És extraordinari veure els nostres nens i nenes gaudint d'aquests moments de relaxació i concentració.

 

 
cooking_stpatricks.jpg

Let’s cook!

Cuinar és una experiència ideal perquè els nens i les nenes desenvolupin les seves habilitats de motricitat fina, la seva creativitat, independència i confiança. 

 

 
 
 

Augmentem les capacitats infantils desenvolupant la seva creativitat i iniciativa a través de les intel·ligències múltiples

 

St. Patrick’s International School hem seleccionat els millors programes internacionals d'aprenentatge per aconseguir optimitzar al màxim nivell el potencial dels teus fills.

 
 
 
 
DSC_0340.JPG
If children grew up according to early indications, we should have nothing but geniuses.
— Goethe
 
Minds are like parachutes, they only function when they are open.
— James Dewar
 

 

 

 

Et convidem als nostres "admissions events"

Vine a conèixer la nostra escola! Podem concertar una reunió individual i personalitzada on et parlarem del nostre sistema educatiu, metodologia i serveis. T'hi esperem!

 
If children grew up according to early indications, we should have nothing but geniuses.
— Goethe
 
DSC_1145.JPG
Minds are like parachutes, they only function when they are open.
— James Dewar

Tens dubtes?

Truca'ns al 93 744 90 80 o escriu-nos a admissions@stpatricksinternationalschool.com

 
 
 

Kinderclose, una aplicació de comunicació entre St. Patrick's i les famílies

Estem entusiasmats amb l'app Kinderclose, una aplicació que agilitza i ajuda en la comunicació entre pares i escola. Les famílies reben informació diària i fotografies dels seus fills i filles, cosa que fa que us sentiu més partícips en el dia a dia dels vostres fills.    

 
 
 
 
DSC_0371.JPG

 

Jugar i aprendre no té límits a St. Patrick's.

Descobreix les extraescolars de St. Patrick’s International School.  

 
 
 
extraescolares_imagen.jpg