Educació infantil: de 0 a 6 anys

 

Preescolar en anglès

A l'etapa d'Educació Infantil tenim una oportunitat d'or per estimular els nens i les nenes perquè generin la quantitat més gran de connexions neuronals possible. Per això el nostre preescolar multilingüe és l'elecció ideal per a aquesta etapa de les seves vides.

És en aquest moment quan el seu cervell es troba en un estat de màxima flexibilitat i desenvolupament. Hem seleccionat la millor pedagogia Internacional per tal que els nens i les nenes es converteixin en multilingües des dels seus primers mesos de vida i, d'aquesta manera, maximitzem el seu potencial i desenvolupem habilitats com ara la capacitat estratègica, la resolució de problemes, la creativitat, la concentració, la memòria i la coordinació psicomotriu.

 
 
0147-Guarderia_colecio_ingles_caja.JPG

Motivació

Proposem un entorn feliç, segur i estimulant perquè cada dia tots els nens i les nenes augmentin la seva confiança i autoestima.  La motivació positiva i l'emoció en l'aprenentatge és la base d'un aprenentatge reeixit i significatiu.

0227-Guarderia_colecio_ingles_puzle.JPG

Personalització

Seguim de prop el desenvolupament personal i social de cada nen i cada nena perquè aprenguin a relacionar-se amb harmonia i respecte mostrant empatia cap als altres en un ambient familiar. Els nens i les nenes mostren habilitats, capacitats i interessos únics i individuals que han de ser respectats i estimulats.

0371-Guarderia_colecio_ingles_lectura.JPG

Creativitat

Per què posar límits als nostres fills? Tots els nostres mètodes, tècniques, activitats i recursos estan pensats per estimular la creativitat i potenciar la iniciativa de cada nen i cada nena.